LAVELÖSS

 

LAVELÖSS
Lavelöss werd tot 2011 elke 4e vrijdag van de maand georganiseerd in Café Ipanema. Drie keer per jaar was er een speciale XXL versie met een eigen thema!

Home

Wie

Locatie

Foto's

Historie

Links

Lavelöss wordt mede mogelijk gemaakt door: 

 

Wat is Lavelöss?

Lavelöss was een gayminded feest dat iedere vierde vrijdag van de maand Maastricht op z'n kop zette in café Ipanema in Maastricht, een mooie trendy locatie gelegen aan de Maas. Het feest bestond al sinds 1996 en heeft in al die jaren een belangrijke rol gespeeld in het homo-uitgaansleven van Maastricht en omstreken. De doelgroep van Lavelöss bestond uit homo’s, lesbo’s en bi’s, maar ook hetero’s die binding of affiniteit hebben met deze doelgroep waren van harte welkom. Juist deze integratie heeft bij Lavelöss altijd hoog in het vaandel gestaan. Drie keer per jaar (in april, september en december) vond er een speciale XXL versie van Lavelöss plaats, met twee zalen en vele extra’s op het programma. Het feest werd georganiseerd door een kleine groep van enthousiaste vrijwilligers en is nog altijd ondergebracht in een stichting (Stichting Lavelöss).

 

Wie zijn Lavelöss?

Lavelöss wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, momenteel bestaat het bestuur uit de volgende idiote enthousiastelingen:

Nathalie

De voorzitter, de vrouw van de PR, de posters, de lange nachten knippen en plakken, de website en alle wollige creatieve dingetjes.

René

De secretaris, de man van beslissingen, knopen doorhakken, maar vooral de man van Lavelöss van 1996 tot nu!

 

 

Resident DJ's

DJ Run-A
Eén van de oprichters van Lavelöss en al jaren dé held van de grote zaal op de Pink Party. Disco of club, rock of Britney..deze Dj heeft alles in huis om je moe maar voldaan aan het eind van de avond te laten verlangen naar het volgende feest!

 

DJ Miss Nathalie
In 2000 begonnen als Dj bij Lavelöss, na vele omzwervingen als Dj in de YouII en (sporadisch) het COC in Amsterdam weer voor de volle 100% terug bij Lavelöss! Alle muziekstijlen draait ze moeiteloos door elkaar, maar stiekem heeft ze haar hart verloren aan de wat hardere "styles"!

 

 

Guest DJ's

DJ Lyricist

DJ Lito

DJ Billy the Klit

DJ Promiss

DJ Ximen

DJ Lady Black Diamond

DJ Erwin

DJ Jean de la Foret

Mr Sage

DJ Tape

Original Gabana

Nothing But Funk

DJ Cloike DJ Jessie

DJ Mechteld

 

Naar boven

 

web counter

Stichting Lavelöss KvK: Zuid-Limburg: 41079171

© Stichting Lavelöss DJPix

 

Contact:

 

Upcoming XXL: