LAVELÖSS

 

LAVELÖSS
Lavelöss werd tot 2011 elke 4e vrijdag van de maand georganiseerd in Café Ipanema. Drie keer per jaar was er een speciale XXL versie met een eigen thema!

Home

Wie

Locatie

Foto's

Historie

Links

Lavelöss wordt mede mogelijk gemaakt door: 

 

Organisatie links

Maastricht Colors You: www.maastricht-colours-you.nl
Organisatie van de Landelijke Roze Zaterdag 2015 in Maastricht.

 

Jong&Out: www.jongenout.coclimburg.nl
Jong & Out is een landelijke groep voor homoseksuele en lesbische jongeren tot en met 18 jaar. Jong & Out organiseert activiteiten door het hele land.

 

Stichting Outway: www.outway.nl

Stichting Outway is enkele jaren geleden opgericht speciaal voor Homoseksuele jongeren en hun omgeving. Op allerlei verschillende manieren geeft Stichting Outway hulp, advies, informatie en ondersteuning in de ruimste zin van het woord op het gebied van homoseksualiteit.
 

Stichting PANN: www.pann.nl

PANN is meer dan een organisatie die alleen succesvolle feesten probeert te organiseren. Zij streeft naar meerdere doelen die de homo-emancipatie bevorderen.
 

COC Limburg: www.coclimburg.nl

Het COC Limburg is sinds 1972 dé vereniging voor homo- en biseksuelen in Limburg. Wij zetten ons in voor de belangen van homo’s, lesbo’s en bi’s in Limburg. Daarnaast proberen we vooroordelen over homo- en biseksualiteit weg te nemen. Wekelijks zijn onze voorlichters door heel Limburg te vinden op scholen en bij verenigingen. Wij werken veel samen met andere (homo)organisaties en de overheid om homo- en biseksualiteit duidelijk onder de aandacht te brengen en voor het geven van advies. Ook organiseren wij gezellige activiteiten. Ons eigen café is drie dagen per week geopend. Twee keer per jaar komt heel Nederland en België naar Maastricht om te feesten op de Pink Party.

    

Overige links

Sonic Support: www.sonicsupport.nl


Ipanema: www.ipanema.nl

 
GGD: www.ggdzl.nl

  

 

 

 

 

web counter

Stichting Lavelöss KvK: Zuid-Limburg: 41079171

© Stichting Lavelöss DJPix

 

Contact:

 

Upcoming XXL: